Snel zoeken (*)   Alle records |  Uitgebreid zoeken |  Bladeren |  Start
 De preciese omschrijving  Alle woorden  Een van de woorden

Records 1 tot 3 van 3
Foto  Plaats, gebied, jaar, bijschrift en opmerkingen (*)
Indonesië, 1936, Ngandong, De schedel van Ngandong van terzijde gezien. Men lette op de torus supra-orbitalis (wenkbbrauwboog-rechel) (Naar Oppenoorth)  

Ngandong 

Indonesië 

1936 

De schedel van Ngandong van terzijde gezien. Men lette op de torus supra-orbitalis (wenkbbrauwboog-rechel) (Naar Oppenoorth) 

Nederlands Indië 

Indonesië, 1936, Ngandong, De Ngandongschedel van de onderzijde gezien. Men lette op het achterhoofdsgat, dat nog ver achterwaarts geplaatst is. Waarschijnlijk heeft de Ngandongmensch dan ook niet volkomen rechtstandig kunnen gaan  

Ngandong 

Indonesië 

1936 

De Ngandongschedel van de onderzijde gezien. Men lette op het achterhoofdsgat, dat nog ver achterwaarts geplaatst is. Waarschijnlijk heeft de Ngandongmensch dan ook niet volkomen rechtstandig kunnen gaan 

Nederlands Indië 

Indonesië, 1936, Ngandong, Schedeldak van den Ngandongmensch van boven bezien. Let op de postorbitale insnoering (insn. Boven achter de oogholten) (N. Oppenoorth)  

Ngandong 

Indonesië 

1936 

Schedeldak van den Ngandongmensch van boven bezien. Let op de postorbitale insnoering (insn. Boven achter de oogholten) (N. Oppenoorth) 

Nederlands Indië 


Records 1 tot 3 van 3